Inloggen

. . . Tuin-huisje . . . Zooeasy . . . Quiko . . . Giantel . . . Bird shop . . . EdiaLux . . . J & J . . . Easyyem . . . Heesakkers . . . Vogelvreugd . . . Elector . . . Vaesen . . . Comed . . . Kweekkooi.be . . . kaf o matic . . . Witte Molen . . .

Nieuw zelf bouw kweekruimte

tuinhuis plus tekst

Loohof tuinhuisje.                                             Inleiding. 

Afgelopen weekend was ik op de Nederlandse kampioenschappen 2017 te Apeldoorn En zag ik een Vogel en tuinhuis ter beoordeling,en ik was direct verbaast over wat ik daar zag niet alleen door de vele geintreseerde vogelliefhebbers maar ook de afwerking en ruimte van dit vogel tuinhuis .Het tuinhuis is perfect te gebruiken als kweek ruimte voor onze vogeliefhebbers,men kan het zelf inrichten in overleg met de Leverancier LOOHOF.( www.tuin-huisje.nl )En het is perfect geisolerd ,en afgewerkt in Ral kleuren kortom een aanrader voor die op het punt staat een onderkomen voor zijn vogels te gaan bouwen .Een echte aanrader.Meer vind u hier onder als bijschrift ,of op hun web-site. ( www.tuin-huisje.nl)

Het ideale tuinhuis om een extra ruimte in uw tuin te creëren voor het stallen, van de fietsen, motor, tuingereedschap, of lekker handig als extra opslagruimte. Uitermate geschikt als hobby-en of werkruimte te gebruiken zoals: een kapsalon, als trimsalon, voor het houden van vogels, als atelier etc. meer. Het tuinhuis is volledig van sandwichpanelen opgebouwd, dus optimaal geïsoleerd en voorzien van een afsluitbaar kunststofdeur- en raam.Het tuinhuis is gebouwd volgens een modulair systeem welke bestaat uit standaard sandwichpanelen van 115 cm breed. banner loofhof JPG 1Het startmodel Klaver heeft een afmeting van 172,5x172,5 cm. HET model Aster een afmeting van 172,5x287,5 cm. , het model de Anjer een afmeting van 287,5x287,5 cm. en het model Narcis een afmeting van 405,5x287,5 cm.De constructie van het tuinhuis is zeer sterk en licht van gewicht! De Plasticol coating voorkomt roestvorming. De constante isolatiewaarde en de duurzaamheid completeren de uitmuntende eigenschappen. Verkrijgbaar in de kleuren,Antraciet en Junipergroen.Geïsoleerd. R waarde (m2KW): 1,12 dit zorgt voor een goede isolatie. De isolatie absorbeert het geluid en lawaai wat van buiten afkomstig is. Dit zorgt ervoor dat U ongestoord uw hobby of andere werkzaamheden kunt uitoefenen.Als optie is het mogelijk een Korrel Verwarmingspaneel te bestellen om de binnenruimte in de wintermaanden lichtjes bij te verwarmen. (zie optie & prijzen) 

Als optie is het mogelijk een Automatische LED dimmer en TL- LED verlichting te bestellen (zie optie & prijzen) 

Het dak is voorzien van EPDM rubber (Ethyleen, Propyleen en een Di Monomeer)  

Door het toevoegen van roet, zwavel en andere vulstoffen kan het mengsel vervolgens verwerkt worden tot een dakbedekking door het te kalanderen en te vulkaniseren. Bij het vulkaniseren verandert de rubbermassa van een thermoplastisch in een elastisch materiaal. Door de toevoeging van zwavel ontstaan bruggen tussen de EPDM moleculen en er ontstaat een netstruktuur. Hierdoor onstaan de specifieke eigenschappen die behoren bij een elastomeer kunststof. Eigenschappen van EPDM dakafdichting : 

Blijvend elastisch van -35 graden Celcius tot +120 graden Celcius

•Ongevoelig voor UV en Ozon

•Chemisch bestand tegen vele logen, zuren en zouten

•Hoge elasticiteit +/- 400%

•Wortelvast en rotbestendig

•Zeer lange levensduur

•Bestand tegen micro-organismen en atmosterische invloeden (zure regen).  

EPDM – duurzaam, ecologisch en onderhoudsarm .

In Europa, Amerika en het Midden-Oosten worden al meer dan 30 jaar, met succes, daken gemaakt met EPDM dakbedekking. Uit onderzoek is gebleken dat de testwaarden van de dakbedekking op deze daken keer op keer de normen, DIN en ASTM – die ten grondslag liggen aan de productie van EPDM dakbedekking, overtreft. Men mag daarom stellen dat de levensduur van deze daken ruim boven de 30 jaar ligt.

Levering Het tuinhuis wordt tegen verzendkosten als compleet bouwpakket op uw huisadres bezorgd. En de prijs is op aanvraag ,en aan u toe te sturen.

 Optie's . Alle modellen worden compleet geleverd zoals hierboven vermeld , daarnaast is het mogelijk om extra extra opties te nemen b.v. het laten plaatsen van een extra raam of deur, het bestellen van losse panelen, infrarood verwarming en verlichting. zie onderstaand overzicht.

Kunstofraam Kunststof valraam afm. bxh= 80x100cm € N.n.b.Kunststof draai-en kiepraam afm. bxh= 100x80cm € N.n.b.

Kunststofdeur Kunststofdeur afsluitbaar met raam afm. bxh=83x202 cm. € N.n.b.

Kunststofdeur afsluitbaar met raam afm. bxh= 93x212 cm. € N.n.b.

Kleuren .Alle modellen zijn beschikbaar in de volgende kleuren:

- Antraciet RAL 7016 en - Juniper Green RAL 6007

. . . Tuin-huisje . . . Zooeasy . . . Quiko . . . Giantel . . . Bird shop . . . EdiaLux . . . J & J . . . Easyyem . . . Heesakkers . . . Vogelvreugd . . . Elector . . . Vaesen . . . Comed . . . Kweekkooi.be . . . kaf o matic . . . Witte Molen . . .