Inloggen

. . . Zooeasy . . . Quiko . . . Giantel . . . Bird shop . . . J & J . . . Easyyem . . . Heesakkers . . . Vaesen . . . Ten Berge Tuinhuizen . . . Comed . . . Kweekkooi.be . . . kaf o matic . . . Witte Molen . . .

Tip10 : Rozen water na het wassen .

roos

Rozenwater wordt ook veel gebruikt door onze wit kwekers die dit  gebruiken  na  het wassen van hun vogels  men doet  dit  in het spoelwater ofwel men beneveld  de vogel na  met  een bloemen spuit waarin  1 deel water en een deel rozenwater zit met warm water ,benevel daags voor de Tt de vogel daarmee  .Uiteraard kun je  dit  ook doen in het laatste spoelwater .Hieronder  nog  iets  meer  over hety rosenwater in zijn algemeen .

 

Rozenwater is 100% natuurlijk produkt, dat gebruikt wordt voor het reinigen en ontspannen van de huid, het is ook geschikt voor gebruik op de tere huid rond de ogen en voor het ontspannen van vermoeide ogen.Het is de meest fijne tonic die de natuur ons schenkt, met een veelzijdig gebruik je kunt het voor verschillende dingen gebruiken hier paar opgenoemd:- rozenwaterRozenwater is uitermate geschikt om het haar mee te verzorgen. "Door het haar na te spoelen met rozenwater ( bijvoorbeeld na een shampoo beurt) krijgt het een natuurlijke glans doordat het de haar scrubben afsluit."- Het heeft een kalmerende werking op zowel het haar als de huid. "Rozenwater kan gebruikt worden in haar- en gezicht maskers, als heerlijke body of facial mist in de warme zomermaanden maar ook als middel om acne te bestrijden."- Het heeft een reinigden werking en een heerlijk zachte geur. Voeg rozenwater toe in het bad en geniet van een heerlijk warm bad met kalmerende werking op de huid.
Etos, Andere drogisterijen. "Soms staat het niet in de winkel vraag er dan naar." Huidtype: Rozenwater is een geurend plantenwater (hydrolaat) dat ontstaat als bijproduct tijdens het distilleren van essentiële olie van rozen. Is veilig in gebruik en bevat geen alcohol. Het is een 100% natuurlijk produkt, met een veelzijdig cosmetisch gebruik; het heeft een kalmerende werking op zowel het haar als de huid en heeft een heerlijke geur. Het wordt gebruikt voor het reinigen en ontspannen van alle huidtypen. Het is bijzonder geschikt voor gebruik op de tere huid rond de ogen. Verhouding bij gebruik beneveling van showvogels is half om half, maar één deel rozenwater op twee delen heet water geeft eveneens resultaat. Elke week minstens één keer toepassen, maar wanneer de vogels reeds enkele weken in de TT kooi vertoeven is het aan te bevelen tussendoor een extra benevelingssessie te organiseren.  Succes.

. . . Zooeasy . . . Quiko . . . Giantel . . . Bird shop . . . J & J . . . Easyyem . . . Heesakkers . . . Vaesen . . . Ten Berge Tuinhuizen . . . Comed . . . Kweekkooi.be . . . kaf o matic . . . Witte Molen . . .

X

Copyright

Kopiëren van tekst is niet toegestaan.